Sikker cykelparkering for jeres medarbejdere

Sikker cykelparkering for jeres medarbejdere

Flere og flere firmacykelordninger vinder frem som alternativ eller supplement til firmabilsordninger. Sunde medarbejdere er nemlig mere effektive og har færre sygedage - og selv ganske få kilometer hver dag har stor gavnlig effekt på sundheden, selv ved brug af en el-cykel. Få dine medarbejdere i cykelsadlen ved at tilbyde sikker cykelparkering på din arbejdsplads, hvor de trygt kan parkere og oplade deres cykler, mens de er på arbejde.

e-STANDS kan med sit kompakte design stilles op på meget begrænset plads og med næsten samme afstand som de klassiske forhjulsstativer. Med den integrerede ladefunktion får du en komplet løsning til dine medarbejdere.

e-STANDS kan vælges som enten et offlinesystem, som betjenes og administreres udelukkende med NFC kort eller som et onlinesystem med internetbaseret administrationsmodul og mobiltelefon app. Begge systemer muliggør, at e-STANDS kan konfigureres til at virke med de NFC-nøglekort, I måske i forvejen benytter til jeres indgangssystem. e-STANDS kan dermed integreres med jeres eksisterende infrastruktur.

Du finder fremtidens cykelstativer her

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram