Nem cykelparkering der gavner miljøet

Nem cykelparkering der gavner miljøet

Bæredygtighed på dagsordenen

Flere danske studier har fastslået, at vi i Danmark sparer cirka 7 kroner i miljø og sundhedsomkostninger for hver kilometer, der køres på cykel i stedet for i bil. For de næsten 1,5 million danskere, der har under 10 kilometer til arbejde, har valget om at hoppe i cykelsadlen fremfor at tage bilen altså en betydelig indvirkning på vores miljø og samfund og den enkeltes bidrag til den grønne omstilling.

Men hvad skal der til for at cyklen, løbehjulet eller andre mikromobile køretøjer bliver førstevalget for de mange danskere, der skal transportere sig fra A til B i hverdagen?

En del af løsningen

Hos e-STANDS mener vi, at en forsikring om, at cyklen er parkeret trygt og sikkert, har en enorm indflydelse på den enkeltes beslutning om, at det er cyklen og ikke bilen, der ender med at rulle ud ad indkørslen.

Det skal altså være mere attraktivt og trygt at cykle i hverdagen, og det er vores ambition at e-STANDS’ parkeringsløsning skal bidrage til netop dette.

Vi er med til at vende udviklingen

Med i alt næsten 3 millioner pendlere i landet er transport en aktuel problemstilling i hverdagen for rigtig mange danskere. I hele verden kæmper storbyerne med belastningen fra de mange biler og de negative konsekvenser for miljøet og sundheden der følger med. Denne udvikling er nødt til at blive vendt. Derfor arbejder mange storbyer med planer om bilfrie citycentre, hvor indbyggerne i stedet skal benytte cykler, løbehjul eller offentlig transport.

Mikromobilitet skal derfor betragtes som schweizerkniven, der løser flere problemer på en gang: Klima, miljø, trængsel og sundhed. Cykler, løbehjul med og uden batteri etc. får derfor en meget mere fremtrædende rolle i fremtiden og alle disse skal selvfølgelig kunne parkeres under ordnede forhold.

Vores mission er at blive den foretrukne mikromobilitetsparkeringsløsning i Europa. I arbejdet mod at nå vores mission vil vi udbrede budskabet om mikromobilitet til befolkningen og derved få endnu flere danskere op på cyklen. Vi arbejder med særligt to af FN’s verdensmål.

Sundhed og trivsel

Verdensmålet Sundhed og Trivsel handler om at forbedre den globale sundhed gennem blandt andet forebyggelse af sygdom. Regelmæssig fysisk aktivitet fremmer et sundt helbred og reducerer risikoen for en lang række sygdomme. Er man sikret imod cykeltyveri, vil endnu flere vælge cyklen frem for bilen – og vil dermed få mere motion i ind i en travl hverdag.
Faktisk har hele 60 procent af den voksne befolkning over 8 timers stillesiddende aktiviteter på en hverdag, og 29 procent af den voksne befolkning opfylder ikke WHOs minimumsanbefaling for fysisk aktivitet, som lyder på 30 minutter om dagen. Vælger man cyklen fremfor bilen har man med en cykeltur på 3 kilometer til og fra arbejde mulighed for at møde WHOs anbefaling.
Vi vil gennem vores arbejde bidrage til et øget engagement i hverdagscyklisme og sørge for at få flere danskere i cykelsadlen. Vi gør hverdagen som cyklist nemmere og mere sikker. Med vores patenterede elektroniske låsemekanisme er du nemlig garanteret, at cyklen stadig står der, når du kommer tilbage – og det vil motivere til at gøre mere brug af cyklen i hverdagen.

Bæredygtige byer og lokalsamfund

Det er vores mission i e-STANDS at bidrage til et grønnere byrum ved at lokke danskerne op på cyklen.
Med FNs Verdensmål om Bæredygtige byer og Lokalsamfund ønskes blandt andet en mere bæredygtig byudvikling, den negative miljøbelastning pr. indbygger skal reduceres.
Ifølge EEAs Air Quality in Europe rapport fra 2016, har kvælstofdioxid, der udledes af køretøjer, en afgørende rolle i 71.000 årlige dødsfald.
Gennem vores patenterede elektroniske låsemekanisme, betrygger vi brugerne med en nem og sikker aflåsning af deres cykler, og gør deres hverdag som cyklist nemmere, med muligheder for opladning af batterier til elcykler samt opbevaring til cykelhjelmen. Med en forsikring om at cyklen stadig står der når man kommer tilbage, mener vi at man er mere tilbøjelig til at gøre mere brug af cyklen i hverdagen.

Du finder fremtidens cykelstativer her

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram