Moderne cykelparkering for jeres beboere

Moderne cykelparkering for jeres beboere

Med e-STANDS får du orden i din cykelparkering og glade beboere. Samtidig får du muligheden for at gøre cykelparkeringen til en forretning.

e-STANDS kombinerer på bedste vis tyverisikker parkering og ladestation i én og samme løsning. På den måde kan du som administrator tilbyde dine beboere sikker parkering og lademulighed for deres elcykler og løbehjul ved ejendommen.

Dertil kan e-STANDS som en fuldelektronisk løsning med det internetbaserede administrationsmodul dedikeres til en lejlighed eller beboer - således at beboerne har deres eget stativ som en del af huslejen.

Ordentlige forhold for cykelparkering er første betingelse for, at beboerne benytter stativerne og ikke stiller cyklerne uhensigtsmæssige steder. Med e-STANDS høje tyverisikring, nemme betjening og lademulighed øges brugernes incitament til at benytte stativerne, hvorved der kommer orden i cykelparkeringen omkring jeres ejendomme.

Ligesom med elbiler er der behov for at lade elcykler og løbehjul på hjemmeadressen. Med e-STANDS kan du tilbyde dine beboere muligheden for at have deres lader liggende fast i eget stativ, så det er super nemt og hurtigt at tilslutte deres cykel, når de parkerer. Ønsker beboeren at låse sit batteri og cykelhjelm inde, er det også en mulighed.

Du finder fremtidens cykelstativer her

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram