Om e-STANDS

Om e-STANDS

Hos e-STANDS er vi passionerede omkring den danske cykelkultur og den bredere mikromobilitetskultur, der udvikler sig eksplosivt.

Metropoler verden over kæmper med massiv biltrafik og de afledte negative konsekvenser for miljø, sundhed og effektivitet. Mange metropoler er derfor langt fremme med planer om bilfri citycentre, hvor logistikken er baseret på mikromobilitet.

Hos e-STANDS har vi foregrebet denne udvikling og udviklet et elektronisk cykel- og løbehjulsstativ med lademulighed, der er 100 procent sikkert - og samtidig super nemt at benytte.

Vores patenterede løsning har indbygget elektronisk lås, således at brugerne kan fastlåse deres cykel eller løbehjul med enten app eller nøglekort uden at medbringe egen lås.

For administratorer er der med administrationsmodulet mulighed for at tilbyde medlemsparkering med eller uden betaling og derved gøre cykelparkering til en forretning.

e-STANDS – sikker parkering og opladning af cykler og løbehjul.

KONTAKT OS

Du finder fremtidens cykelstativer her

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram