Fremtidens cykelparkering

Sikker parkering uden kædelås ...

  • Markedets bedste tyveribeskyttelse og nemmest i brug

e-STANDS patenterede løsning sætter en ny standard for både sikkerhed og brugervenlighed med en helt ny tilgang til cykel- og løbehjulsparkering. Med e-STANDS patenterede koncept bliver cyklens pedal eller løbehjulets front omsluttet og støttet af en kompakt 4 mm stålkonstruktion, der på samme tid minimerer risikoen for ridser og yder markedets førende sikring mod tyveri.

e-STANDS kompakte design og lave byggehøjde sikrer dertil en åben og luftig fornemmelse ved p-stationen. Dette muliggør god belysning af hele p-stationen, hvilket er med til at skabe tryghed for brugerne.

Grundtanken med e-STANDS var at designe et stativ, hvor cykel og løbehjul ikke kan klippes fri med en boltsaks, og hvor brugerne ikke skal medbringe egen kæde- eller bøjlelås. Derudover ville vi designe en teknologi med minimal risiko for at beskadige eller ridse køretøjet - og sidst men ikke mindst skulle stativerne være intuitive, nemme og hurtige at betjene.

  • En revolutionerende cykelparkeringsteknologi

Cykelparkering er i dag domineret af to løsninger. Mest udbredt er de gammeldags forhjulsstativer, hvor der stor risiko for, at forhjulet bliver beskadiget og/eller at cyklen bliver ridset. Den anden primære løsning på markedet i dag er “lænestativer", hvor cyklen nemt bliver væltet af andre brugere eller blæst.

Fælles for begge de løsninger er, at cyklerne ikke er fastgjort til stativerne og nemt kan stjæles, medmindre brugerne medbringer lås. Desværre er det meget få kæde- eller bøjlelåse der kan modstå en batteridrevet boltsaks, og dem der rent faktisk kan modstå boltsaksen er både meget dyre og tunge, og derfor besværlige for brugeren at have med sig.

  • App betjent elektronisk låsingen kædelås nødvendig

Med e-STANDS er cyklen fastlåst i et individuelt stativ - og kun den retmæssige bruger kan åbne stativet. En af vores højeste prioriteter i designet af e-STANDS var at tilbyde brugerne et stativ med en indbygget lås, således at brugerne ikke er afhængige af en separat lås.

I en stadig mere digitaliseret verden har vi valgt at udstyre e-STANDS med en elektronisk lås, der giver stativet en række fordele for både brugere og administratorer.

For brugerne betyder den digitale løsning, at stativet lynhurtigt kan betjenes med mobiltelefon app eller NFC kort. Systemet kan konfigureres til brugernes eventuelle nøglekort til bolig/job eller deres rejsekort.

For administratorerne betyder den digitale løsning, at cykelstativerne kan gøres til en del af deres tilbud til eksempelvis beboere i udlejningsejendomme eller medarbejdere i en virksomhed. Systemet vil også kunne benyttes til betalt parkering med mulighed for abonnementsordning.

Markedet for elektroniske cykelstativer er nyt, og den mest gængse løsning er indespærring af cyklen i enten aflåst skur eller et individuelt cykelskab. Da disse skur og skabsløsninger ofte er fællesordninger, kan alle - også tyvene - købe sig adgang til dem.

LÆS MERE

Vi skaber..

Opladning af batteri og app betjening ...

  • Indbygget ladestik - batteri og lader låses inde

e-STANDS er et kombineret cykel-/løbehjulsstativ og ladestation i ét.

Vi har udnyttet vores patenterede fastholdelsesprincip til at integrere muligheden for at låse batteri og lader inde - og samtidig tilslutte det et 230V-stik.

Løsningen består af et lade- og cykelhjelmskab på bagsiden af stativet med et indbygget 230V udtag samt plads til ikke bare lader og batteri, men også brugerens cykelhjelm. Lade- og cykelhjelmskabet er aflåst når stativet er lukket, hvorved man undgår tyveri af batteri, lader og cykelhjelm.

Lade- og cykelhjelmskabet er nem at betjene for brugerne - og funktionaliteten øger ikke den afstand stativerne kan placeres med.

Brugen af el-cykler og el-løbehjul er steget markant de senere år og vil fortsætte med at blive mere og mere udbredt. Storbyer verden over arbejder med planer om bilfrie citycentre, hvor borgerne skal benytte sig af mikromobilitetsløsninger som cykler, løbehjul og ladcykler. Med stigningen i antallet af motoriserede cykler og løbehjul stiger behovet også for ladestationer. Med vores kombinerede og kompakte løsning er der mulighed for at gøre hver cykelparkering til en ladestation.

  • Cykelhjelm kan låses inde

Brug af cykelhjelm er fornuftigt for cyklister og er lovpligtigt for el-løbehjul i Danmark.

Cykelhjelmen er dog ofte både unødvendig og lidt besværlig at tage med sig, når man har parkeret sin cykel eller løbehjul, og derfor har vi designet e-STANDS så cykelhjelmen kan opbevares tørt og aflåst sammen med lader og batteri, mens cyklen holder parkeret.

  • Webbaseret administrationsmodul

e-STANDS kan leveres som et onlinesystem, hvor brugerne kan betjene stativerne med en app, og administratorerne kontrollere stativerne online.

Onlinesystemet giver administratorer en helt ny måde at tilbyde og drive cykelparkering for deres brugere - hvad end det er beboere i deres ejendom, medarbejdere i deres virksomhed eller kunder i deres forretning eller kulturtilbud.

I ejendomsforeninger kan beboerne altid have deres private stativ ledigt - også til ladning. Dermed kan stativet ligesom en almindelig parkeringsplads gøres til en del af huslejen. Med den høje tyverisikring, nemme betjening og lademulighed vil flere benytte sig af e-STANDS' stativer fremfor de almindelige stativløsninger.

For virksomhedsejere er der god økonomi i at fremme medarbejdernes lyst til at cykle. Medarbejdere der motionerer jævnligt har nemlig beviseligt færre sygedage - og den øgede velvære ved en forbedret fysisk form giver både gladere og mere effektive medarbejdere.

Som butiksejer, restauratør eller udbyder af et kulturtilbud er det en klar fordel, at dine besøgende kan transportere sig lige til døren. Mange mennesker tager gerne cyklen fremfor bilen, hvis de kan køre helt til døren og slipper for at finde en p-plads til bilen og gå det sidste stykke. Her er e-STANDS en oplagt løsning.

Med e-STANDS kan du altså som administrator glæde dine brugere med markedets bedste løsning til cykelparkering.

Du finder fremtidens cykelstativer her

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram